torsdag 31. mai 2012

Familien

varsom.no er ikke et helt selvstendig og frittstående produkt. Vi har dataavhengighet på varsler, på framtidige kartfunksjoner og på annet innhold. varsom.no er en del av en større familie av produkter som alle (i varierende detaljnivå) gir informasjon om relevante naturforhold. Utviklingen av denne produktportefølgen løper parallelt, og noen ting nærmer seg release-versjon før andre ting er påbegynt. Fact of life :-)

Til regobs utvikles det en app (les mer om utviklingen av regobs og regobsappen her). En app trenger et lite ikon som ligger på "skrivebordet" på smarttelefonen din, så vi satte husdesigneren vår Rune på jobben. Fordi regobs er en del av varsomfamilien, eller omvendt, så tenkte vi at vi måtte lage ikoner/loger til alt med en gang. For å gjøre en lang historie kort, her er ikonene/logoene/kjennetegnene slik de ser ut i dag og slik vi har tenkt å ta dem i bruk nå.

En kjapp forklaring er sikkert på sin plass, da produktene sikkert er ukjente for mange:

V - varsom.no
N - senorge.no
F - førevar/senorge
O - regObs
(V - regVar)

Fargeforskjellene indikerer forskjellen på varsling og innsynsløsninger for alle (rødt), og verktøy for de spesielt interesserte (blått).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar