lørdag 22. desember 2012

"Soft release" av varsom, versjon 2

Varsom.no (versjon 2) er resultatet av mye jobbing høsten 2012. Vi er ikke (i nærheten av å være) ferdige, men velger alikevel å vise hva vi har gjort.

http://tmp.varsom.no

OBS! Ingen varsler dere ser her er reelle. De er kun for testing av dataregistrering og dataflyt!

Vi kunne ha brukt mye tid på å fortelle om løsninger, veivalg, utfordringer, fallgruver, gjenstående arbeid og sene kvelder, men det er jul nå og vi trenger en pause, så vi lar det hvile enn så lenge.

Utover tullevarslene så er det ikke så mye innhold å vise fram. Dette dytter vi inn i januar, samt videre utover vinteren. Senere i vinter kommer det flere varslingstjenester her, mer om det senere (juleferie nå).

Vi vet at ikke alt er perfekt, at ting må korrigeres og fikses, men håper dere kan hjelpe oss med å finne ut hva som er bra og hva som er mindre bra. Prøv gjerne varsom på mobilen og nettbrettet ditt også.

Skryt eller kritikk?
Har du lyst til å klage litt, eller gi oss en liten klapp på skuldra så er begge deler fint. Om du forklarer hvorfor du klager, eller gir oss en klapp på skuldra, er det enda bedre. Da vet vi hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Tilbakemeldinger kan dere enten komme med på utviklingsbloggen vår (her: http://betavarsom.blogspot.no/ ), via Facebookprofilen vår (her: www.facebook.com/varsom.no, eller rett og slett sende en e-post til en som tåler litt tyn. (erjo@nve.no)

Veien videre
I midten av januar 2013 starter den regionale snøskredvarslingen opp. Du finner snøskredvarslene her, sammen med ferdselsråd tilpasset ditt bruk.Varsom.no er tilpasset mobilbruk, så ikke nøl med å sjekke skredfaren, selv når du er i farta.

God jul, og god tur!

1 kommentar: